Унеможливили реєстрацію торговельної марки конкурента в Китаї - IPSTYLE Spark it!
10 Жовтня 2023

Унеможливили реєстрацію торговельної марки конкурента в Китаї

Під час реєстрації ТМ виявили, що інша особа зареєструвала на себе назву клієнта в Китаї

Наш клієнт розробляє софтове рішення, що має попит у різних країнах світу. Компанія звернулась до нас із запитом зареєструвати торговельну марку (ТМ) в Україні, США, ЄС і Китаї. Під час реєстрації ТМ ми виявили, що інша особа недобросовісно зареєструвала на себе назву клієнта в Китаї.

Спершу було проведено інформаційний пошук на тотожність і схожість ТМ по базах даних країни, де потрібна реєстрація. Після виявлення ТМ, проведено підготовчий етап з аналізу та збору доказів, а також супровід заперечення до відомства в Китаї.

Юристи Практики управління брендами, дизайнами та авторським правом IPSTYLE проаналізували особливості опозицій в Китаї та сформували позицію для клієнта, підготували аргументи для успіху. Цьому передував повний аудит доказів, що лягли в основу опозиції.

Насправді, заявники мають бути пильними в Китаї, оскільки в цій юрисдикції часто зустрічаються й патентні тролі, які відстежують різні бізнеси та реєструють чужі ТМ на себе для подальшого шантажу. Для таких випадків в нас є пропрацьовані та протестовані практикою механізми захисту інтересів клієнта.

Команда проєкту

Катерина Дробишева Катерина Дробишева
Старша ІР юристка, керівниця Практик управління брендами, дизайнами та авторським правом
Отримайте рішення
Залиште ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом і підберемо оптимальний варіант для вирішення вашого питання!
Залишаючи заявку я даю згоду на обробку моїх персональних даних