IPSTYLE розробила дорожню карту охорони технічних рішень українського винахідника - IPSTYLE Spark it!
15 Липня 2020

IPSTYLE розробила дорожню карту охорони технічних рішень українського винахідника

Український підприємець і винахідник звернувся до IPStyle із запитом провести комплексний аналіз його прав інтелектуальної власності та надати стратегію подальшого захисту.

У зв'язку з запуском виробництва інноваційного пристрою і методу клієнта і виходом на міжнародний ринок, нами була розроблена стратегія забезпечення комплексної правової охорони його прав інтелектуальної власності. З огляду на той факт, що клієнт вже подав заявки на реєстрацію певних об'єктів ІВ, при підготовці Дорожньої карти наша команда:

1. Провела аудит раніше поданих на ім'я клієнта заявок на ІР об'єкти (а саме ТМ, промисловий зразок, корисні моделі та винаходи) на предмет їх достатності для цілей отримання правової охорони.

2. Оцінила фактичну діяльність, бізнес-цілі і продукцію клієнта і розробила стратегію забезпечення максимально широкої правової охорони інноваційного продукту клієнта як в Україні, так і в інших країнах (для чого окремо була створена стратегія патентування).

У цій справі ми не тільки застосували на практиці більшість наших навичок як експертів із приводу патентів і ТМ, а також консультантів в області інтелектуальної власності, а й підтримуємо клієнта на шляху розвитку продукту, який, на наше переконання, формуватиме ринок.

Також команда IPStyle продовжує здійснювати менеджмент пакету об’єктів ІВ клієнта.

Команда проєкту

Катерина Дробишева Катерина Дробишева
Старша ІР юристка, керівниця Практик управління брендами, дизайнами та авторським правом
Отримайте рішення
Залиште ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом і підберемо оптимальний варіант для вирішення вашого питання!
Залишаючи заявку я даю згоду на обробку моїх персональних даних