Успішно захистили в суді права всесвітньовідомої фармацевтичної компанії - IPSTYLE Spark it!
12 Листопада 2023

Успішно захистили в суді права всесвітньовідомої фармацевтичної компанії 

Клієнт - фармацевтична компанія, одна зі світових лідерів на відповідному ринку

Клієнт звернувся до IPSTYLE із запитом щодо припинення незаконного продажу лікарських засобів, у назві яких використовується позначення, схоже із торговельною маркою клієнта.

З цією метою ми спробували вирішити спір у досудовому порядку, направивши порушнику вимогу про припинення порушення прав інтелектуальної власності.

Не отримавши бажаного результату, адвокати IPSTYLE здійснили контрольну закупку контрафактного товару, провели детальне дослідження щодо особи порушника та особливостей порушення, зібрали необхідні докази, сформували стратегію захисту, після чого звернулись із позовом до суду.

У процесі судового розгляду опонент повернувся до переговорів, як результат - сторони досягли мирової угоди. Зокрема, опонент припиняє будь-яке використання позначення, схожого із ТМ клієнта, та знищує весь контрафактний товар. Клієнт у свою чергу погоджує новий неймінг лікарських засобів для подальшого використання опонентом, який не порушуватиме прав клієнта. Мирова угода затверджена судом та вже перебуває на стадії виконання сторонами.

Цей кейс є демонстрацією важливості досудового врегулювання спору та проведення переговорів між сторонами на будь-якому етапі: як до звернення до суду, так і під час судового розгляду. Ми раді завершити справу саме мировою угодою, що зекономило клієнту час і фінансові ресурси для досягнення бажаного результату.

Команда проєкту

Оксана Падох Оксана Падох
Старша IP юристка Практики захисту прав, адвокатка
Отримайте рішення
Залиште ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом і підберемо оптимальний варіант для вирішення вашого питання!
Залишаючи заявку я даю згоду на обробку моїх персональних даних