Здійснено супровід реєстрації у митному реєстрі об’єктів права інтелектуальної власності - IPSTYLE Spark it!
4 Жовтня 2023

Здійснено супровід реєстрації у митному реєстрі об’єктів права інтелектуальної власності

Як захиститися від контрафакту та перевезення підробок оригінальної продукції?

У нашого клієнта - компанії, яка є провідним світовим постачальником цифрових рішень з управління електроенергією та автоматизації у понад 100 країнах світу - виникла необхідність запобігти контрафакту чи підробкам оригінальної продукції. З огляду на це, наша команда здійснила супровід реєстрації у Митному реєстрі об'єктів права інтелектуальної власності.

Під час підготовки заяви про реєстрацію об'єкта прав інтелектуальної власності у митному реєстрі, ми проаналізували всі оригінальні товари клієнта та їх пакування, надали Держмитслужбі детальні описи їх візуальних особливостей, зазначили повний перелік імпортерів, експортерів, проаналізували наявність потенційних осіб, які можуть підозрюватися в незаконному перевезенні через кордон товарів із ТМ клієнта.

Наразі торговельні марки нашого клієнта успішно внесені до Митного реєстру на один рік (прим. - максимально можливий термін із правом продовження щороку на наступний рік). Отже здійснюватиметься контроль за переміщенням товарів клієнта, що потенційно можуть порушувати його права інтелектуальної власності при перевезенні через митний кордон України.

Команда проєкту

Анастасія Шепелєва Анастасія Шепелєва
IP юристка Практик управління брендами, дизайнами та авторським правом
Отримайте рішення
Залиште ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом і підберемо оптимальний варіант для вирішення вашого питання!
Залишаючи заявку я даю згоду на обробку моїх персональних даних