Pro bono для громадської організації Gen.Ukrainian - IPSTYLE Spark it!
14 Березня 2024

Pro bono для громадської організації Gen.Ukrainian

IPSTYLE підтримує юридичною експертизою важливі соціальні проєкти

Команда IPSTYLE здійснює юридичну підтримку тих, хто реалізує важливі соціальні проєкти. Серед таких - громадська організація Gen.Ukrainian, робота якої спрямована на лікування дитячих психологічних травм, спричинених війною.

Gen.Ukrainian докладає неймовірних зусиль, щоб навчити дітей, які втратили батьків і стали свідками жахіть війни, жити у новій реальності, рости здоровими та сильними. Вона об'єднала меценатів і заснувала освітньо-реабілітаційний табір Gen.Camp, де дітям допомагають долати травми, застосовують найкращі світові та нові українські практики.

Про важливість такої ініціативи, психологічної реабілітації дітей пишуть провідні світові медіа, як-от Forbes, The Times, The Economist, El Mundo, Vogue. Тим часом в українському телевізійному ефірі до другої річниці повномасштабного вторгнення відбулась прем'єра спеціального випуску "Діти війни. Світ навиворіт", присвяченого долям маленьких українців і роботі реабілітаційного табору в Карпатах.

"Це не перший наш pro bono проєкт, але мабуть один із тих, якими ми найбільше пишаємось. Адже він про дітей та їхнє, а отже наше, краще майбутнє", - зазначає старша IP-юристка Практики захисту прав IPSTYLE Оксана Падох, яка консультує Gen.Ukrainian на добровільних засадах з комплексу питань, пов'язаних з набуттям та охороною авторських прав, договірних відносин та захистом персональних даних дітей.

Для кожного в команді IPSTYLE велика честь бути дотичним до ініціативи, яку рухає Gen.Ukrainian, і допомагати у питаннях інтелектуальної власності та захисту персональних даних дітей.

Команда проєкту

Оксана Падох Оксана Падох
Старша IP юристка Практики захисту прав, адвокатка
Отримайте рішення
Залиште ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом і підберемо оптимальний варіант для вирішення вашого питання!
Залишаючи заявку я даю згоду на обробку моїх персональних даних