IPSTYLE отримала патенти на корисні моделі на датчики для систем безпеки U-PROX - IPSTYLE Spark it!
10 Вересня 2024

IPSTYLE отримала патенти на корисні моделі на датчики для систем безпеки U-PROX

Виробник систем безпеки звернувся до IPSTYLE з потребою отримати патентну охорону для бездротових датчиків з покращеними характеристиками, якщо порівнювати з відомими аналогами

Команда ІPSTYLE в інтересах компанії Integrated Technical Vision Ltd отримала патенти на корисні моделі на датчики для її систем безпеки U-PROX.
Integrated Technical Vision Ltd – провідний та один із перших виробників систем безпеки та контролю доступу в Україні, продукти якого відомі під брендом U-PROX. Компанія постійно працює над вдосконаленням власних продуктів, щоб пропонувати ринку інноваційні рішення.

Команда Практики охорони інновацій IPSTYLE у співпраці з технічними спеціалістами клієнта пропрацювали стратегію охорони, в тому числі порівняли датчики з найближчими відомими аналогами. За результатами, ми підготували необхідні документи для патентування, супроводжували повний процес розгляду заявок аж до успішної видачі двох патентів на корисні моделі в Україні.

Інноваційним розробкам клієнта надана патентна охорона, що гарантує права на випадок копіювань та порушень. А самі датчики вже реалізуються в продажі.

Отримайте рішення
Залиште ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом і підберемо оптимальний варіант для вирішення вашого питання!
Залишаючи заявку я даю згоду на обробку моїх персональних даних