IPSTYLE допомогла визнати ряд ТМ добре відомими: “РОШЕН”, “ROSHEN”, “КИЇВСЬКИЙ ТОРТ”, “ЗОЛОТИЙ КЛЮЧИК”, “ROSHEN ROSHEN” - IPSTYLE Spark it!
12 Вересня 2018

IPSTYLE допомогла визнати ряд ТМ добре відомими: “РОШЕН”, “ROSHEN”, “КИЇВСЬКИЙ ТОРТ”, “ЗОЛОТИЙ КЛЮЧИК”, “ROSHEN ROSHEN”

До компанії IPStyle звернулася провідна в Україні кондитерська компанія — Кондитерська корпорація “Рошен”. Компанії був необхідний юридичний супровід процедури визнання цілого ряду торговельних марок (ТМ) добре відомими.

Роботу над цим кейсом ми почали з дослідження можливості визнання кожної з ТМ добре відомою в Україні. Були проаналізовані та підготовлені належні докази, які підтверджують обов’язкові фактори, що мають значення для визнання кожної ТМ добре відомою.

Визнання добре відомою ТМ “КИЇВСЬКИЙ ТОРТ” мало свої додаткові особливості. Зокрема, дата, на яку було заявлено визнання ТМ добре відомою стала дата проголошення незалежності України — 24.08.1991. Тобто, перед нами постала задача зібрати достатні, належні докази, які б підтвердили, що вже з моменту проголошення незалежності країни, ТМ “КИЇВСЬКИЙ ТОРТ” здобула ступінь відомості, мала власні відповідні тривалість, обсяг та географічний район використання, цінність тощо.

Юристи IPStyle, провели ґрунтовну роботу з аналізу архіву документації компанії, відбору та оформлення доказової бази, підготували та подали відповідні заяви про визнання ТМ добре відомими, а також представили інтереси підприємства у засіданнях Апеляційної палати.

Завдяки кваліфікованій підтримці та осмисленій стратегії команди IPStyle щодо кожної торговельної марки, всі з них були визнані добре відомими на заявлені дати, а інтереси кондитерської компанії відтоді підлягають посиленій охороні.

Команда проєкту

Марія Ортинська Марія Ортинська
Керуюча партнерка, патентна повірена, адвокатка
Оксана Падох Оксана Падох
Старша IP юристка Практики захисту прав, адвокатка
Отримайте рішення
Залиште ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом і підберемо оптимальний варіант для вирішення вашого питання!
Залишаючи заявку я даю згоду на обробку моїх персональних даних